• Współpraca
  • O nas
  • Polityka Prywatności
  • Reklama
    reklama Anywhere
    Anywhere .


    Szefowie kuchni powitali Nowy Rok w pirackim stylu

    2018-11-09
    Obowiązki zawodowe bardzo często nie pozwalają im świętować Sylwestra wraz ze wszystkimi. Właśnie dlatego Stowarzyszenie Kucharzy Polskich postanowiło uczcić go dwa miesiące wcześniej. 29 października w gdańskim hotelu Almond Business & SPA odbył się 2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni.

    Udział w wydarzeniu wzięło ponad 200 gości z całej Polski. Szefowe kuchni i cukierni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych spotkali się w hotelu przy ulicy Toruńskiej 12, zacisznym centrum nad rzeką Motławą zaledwie 5 minut spacerem od Starówki.

    — Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok — powiedział organizator wydarzenia, Krzysztof Szulborski.

    W tym roku organizatorzy postawili na pirackie klimaty. Wyjątkową noc urozmaiciła muzyka zapewniona przez agencję REACT, taniec brzucha i wiele innych atrakcji. Kubki smakowe gości natomiast podbijał Przemysław Langowski, Szef Kuchni hotelowej restauracji „Magiel”, którą cechuje oryginalna koncepcja live cooking oraz całoroczny taras z widokiem na rzekę.

    Podczas wyjątkowego wieczoru nie zabrakło także sylwestrowych fajerwerków, a także tortu o północy.

    Wydarzenie odbyło się dzięki wsparciu partnerom branżowym oraz  hotelu Almond Business & SPA, którzy od lat wspierają działalność Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

     

    Galeria
    Reklama
    reklama Anywhere
    Reklama
    reklama Anywhere
    Reklama
    reklama Anywhere
    Reklama
    reklama Anywhere